Članci o događanjima

Dječji vrtić Velika Gorica

UKRAŠAVANJE BORA UZ BOŽIĆNE PJESME

20.12.2018.

SURADNJA DRAMSKO–SCENSKE SKUPINE DV VELIKA GORICA I DOMA ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE OAZA

Djeca dramsko-scenske skupine Dječjeg vrtića Velika Gorica posjetila su u ovo adventsko vrijeme korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Oaza. Razveselili su ih prigodnim božićnim pjesmicama te im pomogli u ukrašavanju bora ukrasima koje su djeca i roditelji izradili na zajedničkoj radionici djece, roditelja i odgojitelja u vrtiću.

- Najljepše nam je bilo dok su nas gledali kako pjevamo i plešemo. Imala sam leptiriće u trbuhu od uzbuđenja – ispričala nam je djevojčica iz dramsko-scenske skupine dok su se drugi nadovezali kako su „bakice i djedice“ bili jako sretni kad su ih slušali i da su neki i pjevali. Ispričali su i da im je bilo super voziti se u busu, da je fina hrana koju su za njih pripremili u Domu te da su im prekrasno okitili bor.

„Već nam je tradicija dolaziti u Dom. Bili smo više puta i djeca se svaki put raduju posjeti. Korisnici nam se uvijek razvesele, uljepšamo im dan, a djeca su već sklopila i prijateljstva. Uvijek se osjećamo dobrodošlo i odlazimo iz Doma ispunjenih srca i sretni!“ – ispričale su nam odgojiteljice.

Ove godine malene i velike razveselio je i dolazak sv. Nikole koji im je podijelio slatkiše. Djeca su uživala i u razgledavanju životinja i okolice Ključić Brda.

Sretan Božić svima u Domu za starije i nemoćne osobe Oaza žele djeca i odgojitelji Dječjeg vrtića Velika Gorica!


Galerija